lauantai 2. tammikuuta 2010

Juustomuffinssit


Perinteisille juustosarville nopeampitekoisempi vaihtoehto on juustomuffinssit. Tämänkin ohjeen voi tehdä tervellisemmin käyttämällä sämpylä/hiivaleipäjauhoja ja margariinina juoksevaa margariinia tai ruokaöljyä sekä valitsemalla vähärasvaisempaa juustoa. Enemmän kuituja ja vähemmän kovaa rasvaa!

Juustomuffinssit n.20-25 kpl

60g seesaminsiemeniä
60g auringonkukansiemeniä
60g kurpitsansiemeniä
440g vehnäjauhoja
22g leivinjauhetta
6g suolaa
90g emmental- tai cheddarraastetta
70g parmesanraastetta
160g kananmunaa
30g kananmunan keltuaista
300g maitoa
150g margariinia sulatettuna

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita munat ja maito keskenään. Lisää muna-maito kuiviin aineisiin. Sekoita taikina hyvin sekaisin. Lisää ja sekoita sulatettu margariini taikinaan viimeiseksi.

Jaa taikina muffinssivuokiin. Voit ripotella pinnalle siemeniä koristeeksi.
Paista 200asteessa n.22min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti