perjantai 8. tammikuuta 2010

Hunajaiset uunijuurekset


Tästä ruoasta en ole koskaan mitannut raaka-aine määriä, koska se tulee tehtyä niin "näppituntumalla". Tämän voikin tehdä oman maun mukaisella suhteella eri juureksia ja yrttejä.

Hunajaiset uunijuurekset

porkkanaa
lanttua
sipulia
(punajuurta, palsternakkaa)
ruokaöljyä
suolaa
mustapippuria
yrttejä(rosmariinia tai timjamia tai yrttitarhan sekoitusta)
hunajaa

Kuori ja kuutioi juurekset. Sekoita juureksiin kulhossa öljyä ja mausteita. Levitä juurekset pellille tai uunivuokaan.
Paista 200 asteessa n.30min.
Valele valmiille kasviksille vähän hunajaa.
Voit myös esikeittää juurekset ja paistaa sitten lyhyemmän aikaa uunissa.
Jos käytät punajuuria keitä niitä aina ennen uuniin laittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti