sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sienitäytteiset kesäkurpitsat

Tähän täytteeseen voit käyttää metsäsieniä , jotka eivät vaadi keittämistä. Itse käytin isohaperoa. Myös keittämisen vaativia sieniä voi käyttää, mutta muista esikäsitellä sienet asianmukaisesti ennen ruoaksi valmistamista.
Sienitäytteiset kesäkurpitsat

n. 1 litra sieniä
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
100g vuohenjuustoa
1 dl juustoraastetta

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin kahteen osaan. Koverra kesäkurpisan sisus ja hienonna se. Silppua sienet. Paista sieniä pannulla kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja raastettu porkkana ja freesaa öljyssä, lisää kesäkurpitsan sisus ja anna sitten hautua n. 15min. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vuohenjuusto kuutioina täytteeseen. Jaa täyte kesäkurpitsan puolikkaisiin ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa n. 20 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti