torstai 31. joulukuuta 2009

Aura- punajuurivuoka

Joulun perinteisten laatikoiden rinnalle tai tilalle sopii hyvin punajuurivuoka. Auran ja punajuuren maut sopivat hyvin yhteen. Jos et pidä sinihomejuustosta, kokeile sen tilalle fetaa tai vuohenjuustoa. Varmasti hyvää. Tämä ruoka paranee pitkään hauduttamalla.

Aura-punajuurivuoka

punajuuri(raaka,kuorineen punnittu)n.1kg
peruna(kuorittu) n.170g
1 iso sipuli
2,5dl flora ruokakermaa
1tl suolaa
2tl timjamia
1tl mustapippuria
150g aurajuustoa

Keitä punajuuret kuorineen lähes kypsäksi. Raasta punajuuret ja raaka peruna. Sekoita mausteet, kerma ja murusteltu aurajuusto punajuuri- perunaraasteeseen. Jaa voideltuihin uunivuokiin. Paista 150 asteessa n.1 tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti