lauantai 18. joulukuuta 2010

Hedelmäinen maustekakku


Tämä on helppo kakku valmistaa. Onnistuu ihan sekoittamalla ilman vatkainta. Tämä kakku on hyvä tehdä muutama päivä tai viimeistään edeltävänä päivänä ennen tarjoilua, niin ehtii maustua hyvin.

Hedelmäinen maustekakku 1 vuoka (n.1,5-2l)

3dl rasvatonta piimää
1dl sokeria
1dl siirappia
4tl piparkakkumaustetta
100g sokeroitua hedelmäkuutiota
1dl säilykekirsikoita hienonnettuna
200g voita
1,5tl soodaa
7dl vehnäjauhoja

Sekoita piimä, sokeri, siirappi ja piparkakkumauste. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Yhdistä sooda, jauhot ja hedelmät. Kaada jauhot atikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa n.50-60min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti