lauantai 27. helmikuuta 2010

Saksittu hillopitko




Tässä helppo saksittu hillolla täytetty pitko, voit tehdä sen myös esim.korvapuustin täytteellä.


Saksittu hillopitko (4 pitkoa)

0,5l pullataikina
hilloa
(perunajauhoa)

Kauli taikinasta kaksi suorakaiteen mallista levyä. levitä levylle hilloa.Jos et ole varma hillon paistonkestävyydestä(esim.käyttäessäsi kotitekoisia hilloja)sekoita hilloon vähän perunajauhoja(n.2tl/dl).
Pyöritä levyt rullalle ja leikkaa kahdeksi rullaksi. Tästä ohjeesta tulee siis neljä pitkoa.
Nosta pitkot pellille ja leikkaa saksilla rullasta viipaleita melkein pohjaan asti ja käännä joka toinen viipale eri puolelle.
Voitele kohonneet saksitut pitkot ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 200 asteessa n.20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti