lauantai 20. helmikuuta 2010

Pestoinen jauhelihavuoka



Pestoinen jauhelihavuoka 4 annosta

400g jauhelihaa
jauhelihamaustetta
1tl basilikaa
1 pss(150g)pakastepinaattia
500g(pakaste)perunaviipaleita
0,5dl pestoa
2dl maitoa (tai 1dl maitoa ja 100g kevyt tuorejuustoa)
mustia oliiveja
Ruskista jauheliha ja mausta se jauhelihamausteella tai suolalla ja pippurilla. Lisää basilikaa. Lisää pinaatti pannulle ja paista kunnes se on sulanut.
Voitele uunivuoka ja laita sen pohjalle puolet perunaviipaleista ja sen päälle jauheliha-pinaattiseos. Lisää loput perunaviipaleet päälle. Sekoita pesto ja maito ja kaada vuokaan.
Paista 200 asteessa n.45min. Lisää oliivit paistamisen loppuvaiheessa.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti