maanantai 12. elokuuta 2013

Porkkana-kaurarieskat

Vauvalle omaa leipää ja äitikin siitä tykkää!
Meidän vauva tykkää leivästä ja kun en usein halua vielä normaalisuolaista leipää antaa niin päätin tehdä omia rieskoja. Mutta niin hyviä ne on että itsellekin maistuu. Seuraavan kerran tehdäänkin moninkertainen annos.  Tosi helppo ja nopea tehdä.

Tämä on myös tosi hyvä ja helppo vierasvara tehdä esim. gluteenittomalle vieraalle.Muista silloin käyttää vaan gluteenittomia hiutaleita ja jauhoja.


Rieskat 5kpl

3dl kaurahiutaleita
2dl kiehuvaa vettä
0,5dl porkkana tai bataattisosetta
1 rkl öljyä
n.0,5dl jauhoja(tattari- , riisi- tai kaurajauhoja)

Kaada kiehuva vesi kaurahiutaleiden päälle ja sekoita paksuksi puuroksi.Liisää juuressose ja öljy. Sekoita taikina hyvin. Taputtele jauhojen päällä ohuiksi rieskoiksi. Pistele haarukalla ennen paistamista.
Paista 230 asteessa n.15min

1 kommentti:

  1. Näyttää olevan nopeita tehdä niin vois tehdä itselle tattarisämpylöitä. Lisää hieman suolaa joukkoon vaan.

    VastaaPoista