maanantai 30. toukokuuta 2011

Papupata

Tämä on vielä mielikuva asteella oleva resepti. Täydennän kun olen saanut käytännössä kokeiltua.

säilykepapuja(kidney-valkoisia-tai ruskeita papuja)
sipulia
valkosipulia
öljyä
aurinkokuivattuja tomaatteja
tomaattimurskaa
paprikaa
munakoisoa
vettä
suolaa
mustapippuria
yrttejä

Freesaa sipuli, murskattu valkosipuli, kuutioitu paprika ja munakoiso öljyssä. Lisää kuutioitu aurinkokuivattu tomaatti ja tomaattimurska. Lisää valutetut pavut.
Jos käytät kuivattuja yrttejä voit lisätä ne jo freesausvaiheessa ruokaan. Lisää tuoreet yrtit vasta valmiiseen ruokaan. Lisää vettä ja hauduta väh. 15 min.

Tarjoa raikkaan vihersalaatin( ja riisin kanssa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti