maanantai 14. lokakuuta 2013

Raakasuklaata mantelilla ja taatelilla

Uutena juttuna raakasuklaan tekoon ostin lucuma-jauhetta. Se tuo vähän toffeemaista ja kermaista makua suklaaseen ja tästä ei tullutkaan niin tummaa suklaata kuin tavallisesti teen. Tähänkin laitoin vähän pellava-marjarouhetta.


Raakasuklaata mantelilla ja taatelilla

70g Kaakaovoita
2 rkl Kookosöljyä
2 rkl Raakakaakaojauhetta
2 tl Hampunsiemeniä
75g Lucumaa
1tl aitoa vaniljaa
Ripaus suolaa
15 pehmeää taatelia
50g Manteleita
50g Pellava-marjarouhetta

Sulata kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa. Lisää joukkoon muut aineet. Taatelit kannattaa pilkkoa pienemmiksi ja mantelit voit laittaa rouheena tai kokonaisena.
 
Kaada massa tarjottimelle tai lautaselle leivinpaperin päälle ja heiluttele niin että täytteet jakautuu tasaisesti. 
Pakasta puoli tuntia ja leikkaa sitten paloiksi.
Säilytä jääkaapissa.säilyy n.kuukauden (tai tulee syötyä nopeammin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti