tiistai 4. tammikuuta 2011
Kylmäsavulohipizza
Kylmäsavulohipitsa 1 pellillinen
Ruispitsapohja:
2dl kädenlämpöistä vettä
25g tuorehiivaa
1tl suolaa
2dl ruisjauhoja
3dl vehnäjauhoja
3rkl öljyä
tomaattimurskaa
pizzamaustetta
juustoraastetta
tomaattia
punasipulia
kevätsipulia tai purjon vartta
kylmäsavulohta
aurajuustoa
Valmista pitsapohja. Anna kohota n.30min. Levitä pohja pellille ja anna kohota n.15min.
Levitä tomaattimurska pohjan päälle. Ripottele siihen pizzamaustetta. Leikkaa tomaatti ja sipuli ohuiksi renkaiksi ja lisää pitsan päälle. Levittele kylmäsavulohi ohuina siivuina täytteiden päälle. Ripottele pinnalle kevätsipulisilppua ja aurajuustonokareita.
Paista 250 asteessa n.15min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ai miten herkullisen näköistä, vesi tulee kielelle...
VastaaPoista