tiistai 4. tammikuuta 2011

Kylmäsavulohipizza


Kylmäsavulohipitsa 1 pellillinen

Ruispitsapohja:
2dl kädenlämpöistä vettä
25g tuorehiivaa
1tl suolaa
2dl ruisjauhoja
3dl vehnäjauhoja
3rkl öljyä

tomaattimurskaa
pizzamaustetta
juustoraastetta
tomaattia
punasipulia
kevätsipulia tai purjon vartta
kylmäsavulohta
aurajuustoa

Valmista pitsapohja. Anna kohota n.30min. Levitä pohja pellille ja anna kohota n.15min.
Levitä tomaattimurska pohjan päälle. Ripottele siihen pizzamaustetta. Leikkaa tomaatti ja sipuli ohuiksi renkaiksi ja lisää pitsan päälle. Levittele kylmäsavulohi ohuina siivuina täytteiden päälle. Ripottele pinnalle kevätsipulisilppua ja aurajuustonokareita.

Paista 250 asteessa n.15min.

1 kommentti:

  1. Ai miten herkullisen näköistä, vesi tulee kielelle...

    VastaaPoista