sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Juustoherkkuja tarjottimelta



Juustotarjottimen voi koota esim. kahvipöydän tarjottavaksi, jolloin siitä saa makeaa ja suolaista syötävää. Se sopii myös jälkiruoaksi sekä juhlaruoan lisäkkeeksi.

Juustoiksi kannattaa valita jotain tuttua ja jotain vieraampaa, jotain mietoa ja jotain voimakasta.
Juustojen kaveriksi tarjottimelle voi laittaa keksejä esim. suolakeksejä, digestivejä, pipareita ja ruishapankorppuja tai ruislastuja.
Hedelmistä sopii hyvin rypäleet, omena ja päärynä. Lisäksi voi laittaa erilaisia hilloja ja pähkinöitä.

Itse laitoin myös kirsikkatomaatteja ja kurkkua coctailtikuissa.

Meidän juustotarjottimella oli mustaleimaemmental, aura- sinihomejusto sekä mustapekka-tuorejuusto. Lisäksi pieniä paloja perinteistä leipäjuustoa lakkahillon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti