maanantai 10. tammikuuta 2011

Broileri-kasvisvuoka




Broileri-kasvisvuoka

Täysin suunnittelematta keksin sunnuntaina ruoaksi broilerin koipi-reisistä ja kasviksista uuniruoan. Laitoin uunivuoan pohjalle

porkkanaa, paprikaa, kirsikkatomaatteja, sipulia,oliivia ja yrttejä ja mustapippuria. Lisäksi heitin pataan tomaattipyrettä, omenamehua ja hiukan valkoviinietikkaa. Sekoitin nämä kasviksiin ja laitoin päälle broilerin koivet. Annoin muhia uunissa kannen alla 200 asteessa reilun tunnin.

Broilerinkoivesta tulee niin paljon rasvaa että muuta rasvaa ei ruokaan tarvitse laittaa, jos teet broilerin rintapaloista tai fileestä, niin kasviksia voisi freesata vähän öljyssä ennen vuokaan laittamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti