tiistai 23. syyskuuta 2014

Kaali-pekonilaatikko

Tein kaalilaatikon yhtenä päivänä sillä periaatteella mitä kaapista löytyy. Laatikosta tulikin hyvin erilainen kuin perinteinen kaalilaatikko, mutta niin hyvä että siitä kannattaa kirjoittaa ohje talteen! Toki tein sen niin "näppituntumalla" että tarkkaa ohjetta on vaikea jälkikäteen kirjoittaa. Kaalilaatikko meni niin nopeasti nälkäisiin suihin että kuvakin jäi ottamatta.

Kaali-pekonilaatikko n. 6 annosta

N.puolikas valkokaali
3 porkkanaa
150g pekonia
n. 5 aurinkokuivattua tomaattia
150g juustoraastetta
2dl ruokakermaa
suolaa
mustapippurirouhetta

Suikaloi kaali ja raasta porkkana. Kuutioi pekoni ja paista pannulla. Kuullota kaalia ja porkkana ja hauduta sitten pekonin kanssa pehmeäksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi aurinkokuivattu tomaatti ja lisää sekaan. Lisää kerma ja juustoraaste pannulle ja sekoita. Kaada seos uunivuokaan ja anna hautua 1-2 tuntia 175 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti