tiistai 14. syyskuuta 2010

Sieni-juureslaatikko

Kokeilin syksyistä laatikkoruokaa. Tähän on käytetty soijarouhetta, tuomaan ruokaan proteiinia,täyttävyyttä lihan sijasta. Kaupasta löytyy säilykepurkista sekasieniä,jos ei ole itse metsästä saanut.


Sieni-juureslaatikko n.4annosta

250g kaalia
2 isoa porkkanaa
400g kasvissuikaleita
1 sipuli
160g(1 säilykepurkki)metsäsieniä
2 rkl rypsiöljyä
1,5dl kuivaa soijarouhetta
1,5dl vettä
1 kasvisliemikuutio
suolaa
timjamia
1dl maitoa
2dl ruokakermaa

Turvota soijarouhe kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Suikaloi kaali ja porkkana. Kuutioi sipuli. Kuullota kasvikset pannulla pehmeiksi. Paista turvonnutta soijarouhetta pannulla öljytilkassa.Lisää valutetut sienet. Sekoita loput ainekset joukkoon ja mausta. Siirrä ruoka uunivuokaan ja paista 200 asteessa n.30-45min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti