keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Yhteistyö Foodinin kanssa


Foodin haki Facebookissa ja instagramissa henkilöitä omaan ambassador tiimiin. Tiimissä pääsisi testaamaan heidän tuotteitaan, vaikuttamaan tuotekehitykseen ja erityisesti kertomaan muille mitä ja miksi Foodinin tuotteita kannattaa käyttää. Innostuin heti koska heidän tuotteensa ovat juuri niin laadukkaista ja terveellisiä joita haluan käyttää ja erilaisten tuotteiden testaus, reseptien kehittely on minusta vaan niin mukavaa.


Ilahduin suuresti kun sain sähköpostia että minut oli valittu monien monien hakijoiden joukosta tähän unikkiin Ambassador-tiimiin!! Vähän minä nöyristelin että kun mulla on vaan tälläinen blogi yms. mutta aion tehdä parhaani että te saatte kuulla ja nähdä mitä Foodin tarjoaa.
Tuotteet ovat osaksi minulle tuttuja ja monia olenkin käyttänyt jo aikaisemmin resepteissäni.
Pysykää kuulolla, katsotaan mitä tämä yhteistyö tuo tullessaan.

Foodinin toimistusjohtaja Lasse kertoo nettisivuilla näin:

 "Foodin syntyi laatutietoisen nuoren ruokahifistelijän intohimosta hyvinvointiin ja sen jakamiseen. Useiden vuosien etsinnän tuloksena, pystymme nyt hymyssä suin tarjoamaan laajan valikoiman erittäin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita ruokia.

Reissut viljelijöidemme luona ovat yrityksemme pohja. Etsimme aktiivisesti ympäri maapalloa koko sydämellään työtä tekeviä viljelijöitä, jotka tuottavat ravinnerikkaimpia ja puhtaimpia ruokia. Haluamme tietää miten syömämme ruoka valmistetaan ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää vierailla säännöllisesti viljelijöidemme luona. Haluamme varmistaa, että tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja hyvän maun lisäksi tekevät sinulle, viljelijöillemme ja ympäristöllemme hyvää. "



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti