lauantai 24. maaliskuuta 2012

Parsakaalisalaatti

Parsakaalisalaatti


Parsakaalia
purjoa
aurinkokuivattua tomaattia
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä

Jos haluat niin voit höyryttää ensin parsakaalia, silloin salaatista tulee pehmeämpää.
Pilko kaikki salaatin ainekset pieneksi ja sekoita. Sekoita joukkoon kastikkeeksi aurinkokuivattujen tomaattien lientä.

2 kommenttia:

  1. pitää joskus kokeilla tätä.salaattiaineita tulee usein ostettua niitä samoja.mukava saada uusia ohjeita.tiedäthän nimimerkistä kuka olen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kuka olet:)
      Salaatteihin saa niin helposti vaihtelua. Täälläkin niitä näyttää olevan eniten ohjeista. Jokaista inspiraatiota ei jaksa julkaista kun niin usein tulee tehtyä erilaista.

      Poista