torstai 24. helmikuuta 2011

Lohta sinappi-ruiskuorrutteella

Kotivinkistä huomasin uudenlaisen uunilohen ohjeen ja kokeilin. Hyvää oli!
Dijon-sinappi antaa erittäin hyvän maun, mutta myös tavallinen sinappi sopii.
Itse olen tehnyt ruiskorppujauhoa hapankorppua jauhamalla.

Lohta sinappi-ruiskuorrutteella

Lohta tai kirjolohta
suolaa
sitruunapippuria
dijon-sinappia
ruiskorppujauhoa

(päälle tuoretta tilliä)

Laita lohi vuokaan annospaloina tai fileenä.
Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Valele lohi runsaalla sinapilla ja ripottele päälle ruiskorppujauhoja.
Paista 225 asteessa n.20-25 min.

Ripottele valmiin lohen päälle tillisilppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti