perjantai 20. maaliskuuta 2015

Mustikkaraakakakku

Mustikkaraakakakku (18 cm vuoka)

Pohja:
3dl pähkinäsekoitusta
6 pehmeää taatelia
1 tl kardemummaa

2 banaania
2 avokadoa
2-3 dl mustikoita
4 rkl hunajaa
1,5dl kylmäpuristettu kookosöljy
2 rkl psylliumia
1tl vaniljajauhetta

päälle:
400g kookosmaitoa (2 dl kookoskermaa )

Hienonna pähkinät tehosekoittimessa ja lisää paloitellut taatelit sekaan. Lisää kardemumma ja hienonna kaikki aineet tasaiseksi massaksi. Painele pohja irtopohjavuokaan.
Sulata kookosöljy vesihauteessa ja laita kaikki muut täytteen aineet sekaisin tehosekoittimessa. Kaada viimeisenä täytteeseen sulanut kookosöljy. Voit joutua välillä pysäyttämään koneen ja sekoittamaan massaa lusikalla. Maista täytettä ja lisää halutessasi hunajaa tai vaniljaa. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta. Laita kakku pakastimeen vähintään muutamaksi tunniksi tai jääkaappiin seuraavaksi päiväksi.
Vatkaa kakun päälle kookoskermavaahtoa. (Kookoskermaa saat kun erotat kylmässä pidetyn kookosmaitopurkin jähmettynyt valkoisen osan purkkiin erottuvasta kookosvedestä)
Koristele kookoskermavaahdolla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti