tiistai 3. maaliskuuta 2015

Mustikkamuffinssit (munaton,maidoton,gluteeniton)

Mustikkamuffinssit 20 kpl

2 banaania
2 dl kaura tai mantelimaitoa
1,5dl ruokaöljyä
1,5dl sokeria
2dl kaura/tattari/riisijauhoja
1dl perunajauhoja
4tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl vaniljaa
1 tl psylliumjauhetta
1tl suolaa
2dl mustikoita

Päälle: 
0,5dl kookosöljyä
0,5dl sokeria
1 dl kaurahiutaleita
1tl vaniljaa
1 rkl perunajauhoa
1-2dl mustikoita

Sekoita sokeri,soseutettu banaani,kauramaito ja öljy. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet ja lisää ne vatkaten taikinaan. Sekoita lopuksi mustikat.

Paista 200 asteessa 30 min. 
Jos haluat laittaa päälle toskakuorrutuksen niin lisää se paiston puolivälissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti