Olen niin innostunut tuosta kaura-pellavarouheesta että keksin aina lisää käyttökohteita sille. Puuroon,mysliin,jugurttiin,smoothiehen ja leipään se tuo ainakin hyvää makua.Joko olet tutustunut 24valo-paahdettu pellava ja paahdettu pellava-mustikka/puolukkarouheisiin.Suosittelen!
Kaura-pellavateeleivät 12kpl
7,5dl kaurahiutaleita
5dl vettä
3dl mantelijauhoa
1dl marja-pellavarouhetta
2tl suolaa
3tl leivinjauhetta
0,5dl rypsiöljyä
Kaada kuuma vesi kaurahiutaleiden päälle ja lisää kaikki muut aineet sekaan.Sekoita taikina hyvin.
Tee taikinasta pöydälle pötkö ja leikkaa palasiksi 12 osaan. Taputtele palat pellille. Pistele haarukalla.
Paista 225 asteessa n.20 min
Herkullisia leipiä iltapaksi.
VastaaPoista