tiistai 10. syyskuuta 2013

Grillattu halloum-juustosalaatti

Halloumjuustoon tutustuin muutama vuosi sitten ja sen jälkeen sitä on aina kesäisin syöty. Meillä sen käyttö kuuluu oikeastaan vaan kesään,koska se on ehdottomasti parasta grillattuna. Grillattuna se sopii salaatteihin,ruoan lisäkkeeksi,leivän väliin tai vaikka jälkiruoaksi hedelmien tai tuoreiden mansikoiden kanssa. 

Eräänä loppukesän päivänä tein tällaista salaatttia. Niin yksinkertaista mutta hyvää!

Ruukkusalaattia(mikä vaan käy)
Kesäkurpitsaa
Tomaattia
Sipulia
Halloumjuustoa
Balsamicokastiketta
Tuoretta basilikaa

Leikkaa kasvikset ja halloum viipaleiksi. Valuta kasvisten päälle vähän oliiviöljyä ja ripottele suolaa. 

Grillaa kasviksia ja halloumviipaleita pehmeiksi ja kauniinväriseksi. 
Kokoa salaatti lautaselle tai laakeaan kulhoon. Alimmaiseksi revitty salaatti, sitten kasvikset ja juusto,lisää päälle vielä balsamicokastiketta ka tuoretta basilikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti