Täytekakkupohja
330g munaa
230g sokeria
210g vehnäjauhoa+
30g kaakaojauhetta TAI
240g vehnäjauhoa
100g rypsiöljyä
Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi n.7 min koneella. Lisää öljy lorottaen sitä taikinaan pienemmällä teholla vatkaten. Lisää jauhot siivilän läpi ja sekoita nopesti ja huolellisesti.kuitenkin varoen ettei taikina laskeudu. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan(esim.halk.24-27cm irtopohjavuoka.)
100g rypsiöljyä
Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi n.7 min koneella. Lisää öljy lorottaen sitä taikinaan pienemmällä teholla vatkaten. Lisää jauhot siivilän läpi ja sekoita nopesti ja huolellisesti.kuitenkin varoen ettei taikina laskeudu. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan(esim.halk.24-27cm irtopohjavuoka.)
Paista 175 asteessa 1 tunti
Kiitos vinkistä! Taidanpa kokeilla öljyä kakkupohjaan. :)
VastaaPoistaKiva! Tässä on tärkeää että munat ja sokeri vatkataan todella kuohkeaksi, itse teen sen yleiskoneella. Aina on onnistunut pohja ilman leivinjauhetta. Kerro sitten mitä tykkäsit:)
Poista