torstai 24. helmikuuta 2011
Punainen juureshöystö
Pakkaspäivän ihana kasvisruoka syntyi taas "mitä kaapista löytyy"-periaatteella.
Punainen juureshöystö n.4 annosta
1 sipuli
3 porkkanaa
2 pientä punajuurta
1 pieni lanttu
1 prk(380g)papuja(kypsiä)
1 prk(70g)tomaattipyrettä
ruokaöljyä
vettä
timjamia
muita yrttejä oman maun mukaan
suolaa
mustapippuria
Kuori ja kuutioi juurekset. Freesaa ensiksi sipulia öljyssä. Lisää punajuuri ja muut juurekset. Lisää vettä niin että juurekset peittyvät. Anna hautua kannen alla n.15 min.
Lisää huuhdellut pavut ja tomaattipyre. Mausta.
Anna hautua vilä n.15-20min, kunnes kaikki juurekset ovat pehmeitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Helppoa, hyvää ja edullista. Kotimaiset juurekset
VastaaPoistakunniaan. Uunia ei aina tarvita, vaan voi kuullotella ja hauduttaa, kuten olet tehnyt.
Hyvä vinkki. Kiitos
mummi