torstai 24. helmikuuta 2011

Mozzarella-kasvissalaatti

Lounaaksi tai lisäkkeeksi sopivaan salaattiin laitoin kaupasta valmiina ostettuja ituja. Tykkään niiden mukavasta suutuntumasta ja ne ovat erittäin ravintorikkaita. Olen harkinnut itsekin kokeilla idättämistä.


Mozzarella-kasvissalaatti

mozzarellahelmiä(pieniä mozzarellapalloja)
pestoa
kirsikkatomaatteja
avokadoa
ituja
vihreitä papuja
erilaisia lehtisalaatteja

tuoretta basilikaa

Sekoita pesto mozzarellaan. Anna maustua hetki.
Revi salaatti suikaleiksi kulhon tai lautasen pohjalle. Sekoita kuutioitu avokado, tomaatit, marinoitu mozzarella ja idut. Nosta seos lehtisalaatin päälle. Lisää päälle höyrytetyt pavut. Koristele basilikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti