torstai 14. lokakuuta 2010

Vohvelit


Vohvelit

3 munaa
4dl maitoa
1dl kivennäisvettä
4dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
0,5tl suolaa
1tl vaniljasokeria
2rkl sokeria
50-100g voisulaa tai kermaa

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten taikinaan. Anna turvota vähintään puoli tuntia.
Paista vohveleiksi vohveliraudalla.
Tarjoa esim.hillon ja kermavaahdon kera.

1 kommentti:

  1. Nyt meikekin voi paistella vohveleita, sain kaverin isältä tarpeettomana olleen vohveliraudan. Nastolgisia mielikuvia; vanhan kodin keittiössä paistetaan vohveleita iltapalaks.NAM. Kivennäisvettä vois seuraavaks kokeilla taikinaan, kuulema ihanan rapeita tulee.

    VastaaPoista