torstai 14. lokakuuta 2010

Papu-kasvissosekeitto


Papu-kasvissosekeitto n. 4annosta

300-400g kypsiä papuja (esim.säilykepapumix-sekoitus)
4 porkkanaa
1 sipuli
0,5 kesäkurpitsaa
1 litra vettä
1 kasvisliemikuutio
yrttejä oman maun mukaan
chiliä tuoreena tai kuivattuna
ripaus musta- tai valkopippuria
(ruokakermaa)

Kuori ja keitä porkkanat ja sipuli. Kun porkkanat on puolikypsiä, lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja kypsät pavut(sekä hienonnettu tuore chili). Kun kaikki kasvikset ovat pehmeitä, kaada osa liemestä pois, mutta säästä se. Soseuta keitto.Lisää keitinliemi takaisin keittoon. Mausta ja lisää halutessasi ruokakermaa.
Tarjoile raejuuston ja tai leipäkrutonkien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti