lauantai 27. helmikuuta 2010

Jauheliha- kaalilaatikko



Jauheliha-kaalilaatikko

1kg kaalia
400g jauhelihaa(10%rasvaa)
2 sipulia
1tl mustapippuria
10dl vettä
2 lihaliemikuutiota
1rkl rypsiöljyä
1,5dl tummaa riisiä
2tl meiramia
0,5dl siirappia

Ruskista jauheliha ja mausta pippurilla. Suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli ja kaali öljyssä pannulla tai laakeassa kattilassa ja hauduta niitä pehmeäksi.Liota lihaliemikuutiot kuumaan veteen. Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan.
Paista 150-200 asteessa ainakin yksi tunti. Laatikko paranee vaan hautuessaan pidempään.

1 kommentti:

  1. laitoin vielä hapukoorta sekaan
    nami nami, oli niin hyvää :)puolukkahillo vaan uupui

    VastaaPoista