lauantai 27. helmikuuta 2010
Hillopullat
Tänään on ollut pullan tuoksuinen päivä. Olen leiponut hillopitkoa ja hillopullia. Viime kesän hilloille tuli käyttöä. Omatekoiseen hilloon laitoin vähän perunajauhoa, niin ei valu hillot ulos pullista. Pullissahan on vaan mielikuvitus rajana, että millaisia taikinasta tekee.
Hillopullat
pullataikinaa
hilloa(perunajauhoa)
voiteluun kanamunaa
pinnalle raesokeria
Pyörittele pullataikinasta pyöreitä pullia. Anna kohota ainakin puoli tuntia. Paina pullan keskelle juomalasilla syvennys. Voitele reunat kanamunalla. Laita pullan keskelle syvennykseen paistonkestävää hilloa. Ripottele reunoille raesokeria.
Paista 225 asteessa n.10min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
aijjaij,noi herkut veis kielen mennessään. Säästyy sekin ainaki vähä aikaa :D
VastaaPoista