Välillä on hauska kokeilla eri makuisia raakasuklaaversioita matkien valmiita suklaapatukoita. Nyt kokeilin jo toisen kerran snickersmakua, koska jotenkin pähkinän,toffeen ja suklaanyhdistelmä maistuu vaan hyvälle. Ja kylläpäs tämä oli makeaa, lähtee makean nälkä varmasti vaikka tässä ei ole mitään lisättyä sokeria. Kaikki makeutus tulee hunajasta ja taateleista.
Snickersin makuinen raakasuklaa
Pohja:
1 dl
maapähkinävoita
2 rkl hunajaa
2 rkl mantelijauhetta
1/10 tl suolaa (jos maapähkinävoisi on suolatonta)
täyte:
2 rkl hunajaa
2 rkl mantelijauhetta
1/10 tl suolaa (jos maapähkinävoisi on suolatonta)
täyte:
8 kpl taateleita
(Medjoul, tai 12 pehmeää kuivattua)
1 rkl kookosöljyä (sulatettuna)
1 rkl vettä
1/6 tl bourbonvaniljajauhe
1/8 tl suolaa
päälle:
1 dl maapähkinöitä (kuorettomia)
1 rkl kookosöljyä (sulatettuna)
1 rkl vettä
1/6 tl bourbonvaniljajauhe
1/8 tl suolaa
päälle:
1 dl maapähkinöitä (kuorettomia)
suklaakuorrute:
3 rkl kookosöljyä (tai kaakaovoita)
2 rkl hunajaa
3 rkl raakakaakaojauhetta (tai tummaa)
Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti