lauantai 7. elokuuta 2010
Vadelma- valkosuklaamuffinssit
Tuoreet aamulla poimitut vadelmat houkuttelivat kokeilemaan tätä makuelämystä! Tervetuloa maistamaan!
Tätä ohjetta voisi soveltaa myös vaihtamalla vadelmat mustaherukkaan ja valkosuklaan tummaan suklaaseen, voisi tulla ihania mustaherukka-suklaamuffinsseja. Kuka kokeilisi ensin!
Vadelma-valkosuklaamuffinssit 24 kpl
310g sokeria
310g öljyä
310g kananmunia
210g (täysjyvä)vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoa
95g perunajauhoja
9g leivinjauhetta
5g suolaa
4g vaniljasokeria
Vatkaa taikinaa n.6min
Lisää:
150g vadelmia(rouhittuna)
150g valkosuklaarouhetta
paista 175 asteessa 20-25min
päälle:
sulatettua valkosuklaata
Mittaa kaikki aineet paitsi suklaa ja vadelma kulhoon. Vatkaa taikinaa 6min. Lisää suklaa ja vadelmat. sekoita taikina sekaisin. Laita taikina pursotinpussiin ja jaa kahdessa erässä muffinssivuokiin niin taikinan täyteaineet jakautuu tasaisesti. Paista muffinsseja n.175 asteessa 20-25 min.
Voi koristella muffinssit kastamalla jäähtyneen muffinssin sulaan suklaaseen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ai kun on herkullisen näköisiä. Varmasti hyviä!
VastaaPoista