En ole vielä kaupoista löytänyt raakasuklaamunia joten olen joskus ennenkin tehnyt niitä itse.
Tein aikaisemmin mignon munan tyyliin kokonaiseen kananmunan kuoreen niin että tyhjensin munan munan päähän tehdystä reiästä ja valutin suklaamassan sisään.
Nyt oli tarkoitus tehdä onttoja munia yhdistämällä kaksi munan kuorta. Tässä en nyt onnistunut koska puolikkaisiin kuoriin laittamani suklaamassa jähmettyi ennen kuin kaadoin "ylimääräisen" suklaamassan pois. Joten jätin kaiken suklaamassan kuoreen ja sain puolikkaat "mignonmunat".
Tein aikaisemmin mignon munan tyyliin kokonaiseen kananmunan kuoreen niin että tyhjensin munan munan päähän tehdystä reiästä ja valutin suklaamassan sisään.
Nyt oli tarkoitus tehdä onttoja munia yhdistämällä kaksi munan kuorta. Tässä en nyt onnistunut koska puolikkaisiin kuoriin laittamani suklaamassa jähmettyi ennen kuin kaadoin "ylimääräisen" suklaamassan pois. Joten jätin kaiken suklaamassan kuoreen ja sain puolikkaat "mignonmunat".
Voit tehdä raakasuklaamunat millä tahansa ohjeella raakasuklaareseptillä tai käyttää valmista raakasuklaamassaa. Tässä oma ohjeeni,jossa käytämäni raala-aineet on Foodinin raaka-aineita(paitsi hunaja).
Raakasuklaamunat
100g kaakaovoita
60g kookosöljyä
4rkl raakakaakaojauhetta
2 rkl lucumajauhetta
1 tl vaniljajauhetta
4 rkl hunajaa
60g kookosöljyä
4rkl raakakaakaojauhetta
2 rkl lucumajauhetta
1 tl vaniljajauhetta
4 rkl hunajaa
Sulata rasvat vesihauteessa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen ja sekoita hunaja joukkoon. Maista ja mausta sopivaksi.
Kaada muotteihin (munankuoriin) ja anna hyytyä jääkaapissa tai pakastimessa.
Kaada muotteihin (munankuoriin) ja anna hyytyä jääkaapissa tai pakastimessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti