noin 24 kpl
- 5 d riisijauhoja
- 1 dl kookosjauhoja
- 2 dl sokeria
- 100 g tummaa suklaata rouhittuna
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 0,75 dl kaakaojauhetta
- hyppysellinen suolaa
- 5 dl suklaa-mantelimaitoa
- 1,5 dl rypsiöljyä
- kookoskerma kahdesta kookosmaitopurkista(à 400g tai 500g kookoskermaa)
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 5 rkl tomusokeria
- 85 g tummaa suklaata sulatettuna
- kookoshiutaleita tms.koristeluun
Rouhi taikinaan tuleva suklaa. sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa siihen manteli-suklaamaito ja öljy. Lusikoi taikina vuokiin ja paista n. 20-25min 175 asteessa.
Anna jäähtyä ja valmista kuorrute. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää vatkattuun kermaan. Lisää tomusokeri ja kaakaojauhe. Vatkaa kunnes kuorrute on tasaista.
Pursota jäähtyneet muffinssit ja koristele haluamallasi tavalla. Pidä valmiita muffinsseja hetki jääkaapissa niin kuorrute jähmettyy ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti