lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pähkinä-hedelmäpallot

Pieniä pähkinäisiä palleroita voi syödä terveellisempään makeanhimoon. Pähkinöiden ja hedelmien vaihtelulla saa makueroja. Tein tummia, joihin laitoin myös raakakaakaota ja vaaleita ilman kaakaota.


Pähkinä- hedelmäpallot

Tummat pallot:
1,5dl mantelia
0,5dl taateleita
0,5dl rusinoita
3 kuivattua viikunaa
3 rkl raakakaakaota
1rkl vettä
1rkl hunajaa

Päälle: kookoshiutaleita

Jauha mantelit tehosekoittimessa. Lisää rusinat, taatelit, viikunat ja kaakao. Sekoita jälleen ja lisää vesi ja hunaja. Tee massasta käsillä pieniä palloja ja pyörittele kookoshiutaleissa.


Vaaleat pallot:
1,5dl pähkinäsekoitusta
1,5dl kuivattuja hedelmiä
1rkl vettä
1rkl hunajaa

Päälle: kookoshiutaleita

Jauha pähkinät tehosekoittimessa. Lisää kuivatut hedelmäpalat. Sekoita jälleen ja lisää vesi ja hunaja. Tee massasta käsillä pieniä palloja ja pyörittele kookoshiutaleissa.

2 kommenttia:

  1. herkullinen näköisiä.mistä ostat raakakaakaota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan raakakaakaota luomu- tai luontaistuotekaupoista. Esim. Life-myymälöissä on, jos sieltäpäin sellainen löytyy.

      Poista