Pieniä pähkinäisiä palleroita voi syödä terveellisempään makeanhimoon. Pähkinöiden ja hedelmien vaihtelulla saa makueroja. Tein tummia, joihin laitoin myös raakakaakaota ja vaaleita ilman kaakaota.
Pähkinä- hedelmäpallot
Tummat pallot:
1,5dl mantelia
0,5dl taateleita
0,5dl rusinoita
3 kuivattua viikunaa
3 rkl raakakaakaota
1rkl vettä
1rkl hunajaa
Päälle: kookoshiutaleita
Jauha mantelit tehosekoittimessa. Lisää rusinat, taatelit, viikunat ja kaakao. Sekoita jälleen ja lisää vesi ja hunaja. Tee massasta käsillä pieniä palloja ja pyörittele kookoshiutaleissa.
Vaaleat pallot:
1,5dl pähkinäsekoitusta
1,5dl kuivattuja hedelmiä
1rkl vettä
1rkl hunajaa
Päälle: kookoshiutaleita
Jauha pähkinät tehosekoittimessa. Lisää kuivatut hedelmäpalat. Sekoita jälleen ja lisää vesi ja hunaja. Tee massasta käsillä pieniä palloja ja pyörittele kookoshiutaleissa.
herkullinen näköisiä.mistä ostat raakakaakaota?
VastaaPoistaOstan raakakaakaota luomu- tai luontaistuotekaupoista. Esim. Life-myymälöissä on, jos sieltäpäin sellainen löytyy.
Poista